Gottgott

Blev så himla sugen på en fresh and fruity..

 


Frissar mig

Perfekt vårväder så tänkte passa på att fräscha upp mitt hår!

 


Have you ever had shoes without shoes strings

 

 


Shoot

Sitter på kursintroduktion baaam!! Vilken kurs, känns som den ska pågå i ett år. Hur många moment som helst. Får en aning panik. Blir lite ledigt framöver med andra ord. Men förhoppningsvis kommer mycket bli kul och spännande.


light up


A


Spring times


Longboard in bed 2

 

 


Longboard in bed

 

 


Vår känslor

 

 


Två små barn

 

 


Nytt och Fräscht

 

 

 


Vårdag


Honey honey

Promenad i solen


Puss


Love


Ikea

Hemma från 4 timmars syndande med mor! Är död från topp till tå. Nu ska det grejas. Är nyfiken på vad min man kommer tycka.. Det får vi se ikväll heheheee.. I morgon får ni se bilder på lite ny och fräsch inredning som jag fastnade för.

 

 

 


Hejdå snäckor


Happy Fredag

Härlig morgon! Är ledig och har ätit tre kräftost mackor hade vaärldens godaste jos i kylen med. Kräftost är typ det bästa som finns. Igår var min fina Mickis här och det vart girly på hög nivå. Gossip Girl och sånt tjafs. Att vara tjej kan vara det bästa som finns ibland.

 

Det finns så mycket man kan prata om och så mycket som aldrig blir tråkigt att höra om. Idag blir det nog en lite fika med tjejerna innan dem lämnar jkpg för hemstaden Göteborg.

 

Göteborg är faktiskt min hemstad också. Där föddes lilla jag en varm junidag sen fick mina föräldrar den galna tanken att bosätta sig i Jönköping. Nä men helt ärligt är jag hemligt kär i jkpg. Känner mig så trygg här även om jag känner mig mer fri och lycklig när jag åker till gbg.

 

 

 


Cosy

 

 


A and L LA

.

 


Happy

Är så sugen på våren och värme att jag blir tokig. Jag var varm i hjärtat när jag gick hem idag från skolan. Redovisning gick bra och allt flöt på så fint! Nu ska jag vila och äta kokosbollar. Suget är tillbaka!! Ikväll kommer Mickis till lilla mig och då blir man lycklig i både själ och hjärta!

 

 

 

Gillar mina pytteskor. Vet inte vad som hände men mina fötter glömde växa. 35½ har jag i mina gråa converse och är 170cm lång. Det är knappt att man kan stå!

 


hurry up with some summer


Godmorgon







Idag är jag uppe innan tuppen! Linus sover och jag pluggar lite inför redovisningen idag. Är riktigt taggad vill att den ska gå jättebra! Ska möta upp gruppen halv 9 så det är ganska snart. Igår blev en kväll med massa känslor. Blev nervös, drömmande, stundvis överlycklig och realistisk. fy den sista känslan kan dö ibland.

Marry me?!

Är så uppe över molnen kär att jag snart inte orkar mer. Haha det tar på krafterna att ha hjärtkaos varje sekund.

 

 

 


Bra Dag

Dagen som borde vara tråkig med tanke på att jag inte får göra något som jag annars gärna gör är faktiskt inte alls tråkig. Började med att flicka gosar i min säng,långfrulle med bra tvskräp och lite underhålllande läsning. Vardagsglädje har gjort dagen bra helt enkelt. Fick en fin bild på en kokosboll av tjejerna som jag gjort skolarbetet med. Blev så himlans glad när jag öpnnade dokumentet och den tindrade vackert under texten haha åh fina tjejer det där! Snart kommer mitt hjärta och pussar på määäääj. heheeeee. Det är sjukt hur kär man kan vara. Olagligt kär, faktiskt.


Cleaningday



Twinkletwinkle

heheh... Mickis visade mig denna på en föreläsning. Hade så himla svårt att fokusera sen...

Beslutbeslut

 

 

 

Hur underhåller man sig själv på bästa sätt? Det är frågan. Ligger med gosse i sängen och försöker välja en film. Men det finns minst tjugo för många för att det ska funka. Det är i alla fall väldigt skönt att vara hemma i min säng i mitt rum och kanske det bästa mitt KYLSKÅP. Bra grejer det där. På torsdag är våran redovising. Vill verkligen kunna vara där då. Men fram tills dess kan jag ju faktiskt bara äta och vara allmänt lat. Som jag tänkte efter vi kom hem från Egypten. "Det skulle la inte skada att äta upp sig några kilo" Men tro tusan att det gjorde det! Så nu är jag tillbaka i ruta 1. Dags att äta rutan. Känns åt skogen att min kokosbolls mani har börjat lägga sig. Det var en ruskigt effektiv metod må ni tro. Just nu känner jag mer.... banankaka come to mamaaaaa

 


Välkommen tillbaka till moi

Jisses vilka dagar!! Efter att jag kommit hem från skola i fredags insåg jag att min egyptiska sjukdom hittat tillbaka. Fick feber och det kändes som någon högg mig i magen med femton knivar. Så akuten in till sjukhuset och inlagd på infektion. Så kan det gå! Men efter några nätter där och lite pyssel från bästa pojkvännen är man på benen igen. Men känner redan att tristessen börja tränga sig på.



 


Vilar

Sitter under min filt och värmer mig. Äter frysta jordgubbar och funderar på att sova lite:). Ikväll blir det mat och tjejkväll. Det ser jag verkligen fram emot!

 


Älsklingar

Mina fina


Godmorgon

Idag ska min grupp jobba på den muntliga presentationen till våran snygga bild. Det är FREDAG!!! Så himla underbart. Veckorna springer förbi mig. Kan inte förstå att tiden går så fort när 1 minut löpning på maxfart känns som en evighet. Ologiskt

 


Död

Hade en fantastisk tränings timma precis. Har nog aldrig skrattat så mycket på ett löpband. Mest innombords för att hålla mig kvar på bandet. haha åh blir lycklig i hjärtat. Har så underbara människor runt omkring mig. <3



Nu är jag väldigt död och längtar till 9 och revenge. Det finns så sjuktbra utbud på tv:n just nu.

Allergi

Fick precis en allergisk reaktion av PROFFS torrshampoo. Kan inte sluta klia. Måste duscha, men ska ju träna om någon timma. Känns onödigt att duscha två gånger. Men kommer ha hunnit bränna upp min hårbotten innan dess. Svår situation.


Fest

Nu är vi klara  med vårat bildprojekt! Stor applåd till oss, det blev riktigt bra:)! så vi firar med lite lunch på twin.



image description

 


Jönköping

Rullar på nytt in i gamla jönkan. Gossar med min nya pläd och ser inte fram emot att kliva ut i ett vinterland.

Foto:L. Heinevik


Frukost

På Brogyllen för en god frukost innan jag beger mig mot skolan för mer grupparbete

Foto: Jag


Happy

Är så himla glad över att han känner mig så bra. Att han alltid vet precis vad jag vill ha. Nu är den min. Min alldeles egna Chilli pläd. Till honom köpte jag en väldigt fin lampa som passar bra i hans nya rum. För att få både lite alla hjärtans dag och födelsedag fick lampan två tillhörande stenar med text på.

Foto: jag


Kär och 21

Eftersom min kärlek fyller 21 i morgon så är det fullt hus i fiskebäck! Inte alls en klassisk alla hjärtans dag med ensamtid men ack så trevligt!

foto:jag


Valentine

Det är alla hjärtans dag och jag är precis där jag vill vara.



Några ord

 



Sitter och gräver i mina inre tankar. Jag har nog världens bästa minne till saker som skulle kunna vara glömda. Men något som är lustigt med sinnet är att olika saker sitter så olika hårt oftast utan logisk förklaring. Konstiga saker, som jag fortfarande inte lyckats placera. Var dem bra eller var dem dåliga. Jag brukar leka med mina minnen, göra om dem, göra fortsättningar. Ibland glömmer jag vilken version som var verklighet. Men i efterhand så betyder båda lika lite. Lika mycket.

 


Stress

Blir alltid så himla stressad när jag ska passa bussar. Sitter som vanligt och väntar 20 minuter innan den ska åka.

 


Göteborg

I morgon åker jag mot min födelsestad och det är också min älsklings födelsedag. Hoppas på att få träffa min kära B1 också. Vi jobbade på 3 tillsammans förra sommaren och ses fortfarande när jag åker till Göteborg. Hon är så himla fin. Jag är väldigt glad att jag lärde känna dig. :*

 

 

 


LOVE

Foto: <3


Längar så himla mycket efter världens finaste männsika. You're my person, mitt hjärta. Puss

 


Present

Nu är både alla hjärtans dag och födelsedagen inslagen!!

 

 


Lunch

Blev till att äta ute idag eftersom dagen bjuder på skolans lokaler. Hoppas på att bli klar innan fem så jag hinner ner till stan. Det är ju faktiskt alla hjärtans dag i morgon och Linus fyller år dagen efter.


Grupparbete

Nu sitter jag och tre klassisar och klämmer fram olika förslag till ett arbete. Vi har kommit fram till att menskopp kan vara det äckligaste som finns

 


Libresse

Jag tycker om när saker flyter på. När saker man köper håller måttet. Blir uppriktigt arg när jag blir besviken. Tror det gäller det mesta i mitt liv. Men man ska inte vara kräsen.. Fast jo, om det nu finns saker som gör livet lite lättare, varför inte? Jag hatar verkligen min kvinnovecka. Vill ibland sparka på allt jag ser. Det ända som duger då är perfektion. Så när fula förpackningar med uppenbart innehåll trillar ut i väskan gör det mig på dåligt humör. Så onödigt fula!! Så lyckan var stor när dessa lanserades. Världens bästa!!

    En sådan skitsak får mig att må mycket bättre. Haha låter kanske konstigt men lite snygghet gör äckliga saker lite bättre. Så tänke slå ett slag för dem här på bloggen.

     

    Libresse

     


    Sun


    Min bebis

    Gosar med min favorit som går på fyra ben och är mjuk från topp till tå.

     

     

     


    Inviger våren

    Så härligt med lite sol. Nu är vi på väg hem efter några sköna timmar i solen.


    Solkaffesol

    Saknad vän.

     


    Ut!

    Nu vill jag ut! Solen strålar och Micke vill dricka kaffe. Det är en tillräckligt bra anledning till att trotsa lite sjukdom! faktiskt. Slänger med Klings nya nummer i väskan. Dags att ta igen förlorad brudtid

    Foto: jag

     


    DESIRE

    Sugen på nya mobilskal



    Society6

    Beauty

    Världen har verkligen två sidor
    foto: Random

    Snö.. Igen

    Vaknade med ett nytt vinterland utanför mina fönster. Min kropp saknar värmen.

    Foto: we<3it


    Inte tur men mycket tur

    Det är så tråååkigt att vara sjuk, saknar att ha roliga kvällar med bästafolket och allt detdär man gör varje dag annars. Saknar nästan högskolan.. Eller. Nä. som tur är har jag fina vänner som ringer och är glada! Det betyder så mycket när man själv är nere och dyker på botten. Att höra någon annan skratta och berätta sjuka saker får mig att må så himla mycket bättre. Vet inte om det är vanligt eller om övrig befolkning vill känna sig nere tillsammans med sina vänner. Antagligen finns båda.

     

     

    image description

     


    Glasögon


    CRAVINGS

    Får panik på mina cravings efter kokosbollar. Ätit 6st bara idag..

    foto:jag


    Har jag nämnt?

    Har jag nämnt att min pojkvän är My superhero och kan precis allt? Ska inte bli som Bridget Jones och nämna det i varje mening men kanske varje vecka... dag... Hehee. Men verkligen, det är han. Speciellt duktig är han på allt som jag helst undviker(teknik). Blogga, redda lite bilder och leka med mobilen tillhör inte den tekniken jag flyr från, men det övriga.. Det svåra. Ojojoj vad mina nerver börjar gråta. Har kanske världens sämsta tålamod och mitt humör i kritiska situationer gör vem som helst mörkrädd. Så är otroligt tacksam över att ha världens bästa kärlek som bara kan allt, precis allt. Min egna superhero är han, har jag nämnt det? Hur soooooooom!! Tack mitt hjärta för ny design till bloggen. Massa puss massa gulllliiigull.

    <3

     



    Foto: A.Milklin

     


    .

    Hittade en mycket gamla kamera hemma.

    foto:jag

     


    Jag kan

    image description

    image description

     

     


    Sätt mig på flyget

    Vill ligga i solen och svettas.. Buhhhuuuu

     

     

     


    Tråkigt

    Städar och har mig. Fy vad tråkigt.

     


    Minus


    Foto: Klicka Här

    Är redan trött på sverige. Så snuskigt kallt och allt blir sämre här. Minus maten..hehe.
    Måste städa och börja plugga mera minus.



    Billigt


    image description

    Med en liten peng kommer man långt.

    foto:jag

     

     


    Sockersjukan

    Just nu gör jag inget annat än att äta. Förlorade några kilon i Egypten och har nog redan fått dit 2 av dem igen. Kokosbollar är la bara för gott! Mums

     

     


     


    Finaste

     

    f

    foto:jag

     


    Bilder från Egypten

     

     

     

     

     

     

     

    foto: Linus och jag


    Egypten by night

     

    foto: Jag

     


    Egypten by day

     

     

    foto:jag

     


    Sjukt på ett bra sätt

    Andas nu återigen svensk luft. Resan blev lite kaos när mästertjejen fick för sig att bli sjuk. Allt började med bara lite ont i halsen under flyget men slutade med dropp på arabiskt sjukhus! Oklart vad exakt som hände men förmodligen blev en förklylning arg och lät hundra andra bakterier träda in i min kropp. Damn you bakterier. Men i all otur ska man också ha lite tur och det hade jag. Världens bästa pojkvän pysslade om mig 24/7 och var så fin att jag får hjärtkaos och blir lipg av att tänka påe't. Sen bodde vi vlädigt fint med näratill havet och en vindstilla balkong. Där var det nästan för varmt. Fick ovanligt mycket handlat för att ha varit så sjuk. Så allt som allt ska jag bli sjuk igen ska det vara hand i hand med min snäcka. love you. Det var sjukt på ett bra sätt.

    Klänning

     

    Detta är utan tvekan en av mina guldkorn. Väldigt billig vill jag minnas men otippat välgjord. Ganska mycket tyg vilket kan göra att man känner sig lite "stor" i den men det är framförallt när man har jeans eller någon annan form av underdel. Jag tycker det är en perfekt sommar klänning när man går "all in" för en söt look.

     


    Kallt Sverige

    Varmt Egypten

     


    Hälsning

    En hälsning

    Vi har det kanon. Asgött väder, våran balkong gör att vi kan sola tills vi svettas jobbigt mycket! Helt vindstilla och perfekt. Njuter

     


    RSS 2.0