INATT

Nu är det dags! Om några timmar ringer klockan. Hello Landvetter-Egypten.

Bild:Weheartit

 


Underkläder

Älskar ljusrosa på underkläder. Ljusa färger överlag. Speciellt under våren/sommaren. Då är i alla fall jag väldigt trött på mörka färger.

 

 

 

foto:jag

Underkläder: klicka här

 


Göteborg

 

Bilder: We<3It

 


Heinevik

 

 

 


Drömmer

Bussar får mig att drömma. Inte somna utan bara drömmar. Statsbussar får mig mest orolig och irriterad. Men längre bussresor som jkpg-Gbg gör mig lugn. Så lugn att jag ibland tror att jag är hemma. Vilket kan innebär att jag börjar sjunga högt eller smacka högt och mycket. Dålig vana.

foto: <3

 


Bus4you

Nu sitter jag, Linus och han finasyster på bus4you! Om ca 1h är vi framme i Gbg. Sen åker vi till fiskebäck för att tillbringa 1och en halv natt innan flyget går från Landvetter!!


Lyx

Här är det tänkt att vi ska bo! Ett Lyxhotell med allt man kan önska mig. Funderar på om träningskläder ska med eller inte.. Det ska nämligen finnas ett gym där. Sen känns det lite lockande att köra en springrunda tidig morgon eller sen kväll. Får se vad Linus känner för detta.

 

 

 

Foto: Redesea


Perfekt

Perfekt morgon! Vaknade av att min katt låg och snarkade jämte mig. Åt en god frulle och ser att tv:n bjuder på repris från Gladiatorerna som sedan följs av 101 Dalmatiner!!!! Bästa filmen. Ska bädda ner mig på nytt i sängen och njuta. Så dagens schema blir framflyttat en smula. Heheeee.

(Gillar mina nya byxor också!)


Godnatt

Ska sova när filmen är klar. Men målade nyss mina naglar, så slänger in en bild påe't. Godnatt!

 

Foto:jag

 


En hel familj fjärilar i magen

Dör jag verkligen dör. Springer runt och packar, städar, äter,äter och äter igen. Är glad så det räcker till hela världen och mer där till. Nu snart, börjar resan mot Göteborg för att sedan lyfta mot EGYPTEN.

 

 

 

Foto: ,Weheartit och jag


Godnatt

Åter en dag som varit bra. Vakande hos min älskling, åkte sedan till skolan för en föreläsning. Nu har vi bytt valuta på våra pengar och handlat allt nödvändigt/ onödigt. Nu är vi snart där!! Godnatt <3


Smack

 

Foto: Linus

 


Lycka!!!!!

JAG ÄR HÄR MED ÄGARE TILL VÄRLDENS BÄSTA SKOR!!!

Trodde jag skulle behöva vänta tills våren innan denna färgen skulle finnas i butik. Beige och fräsch! Nöjd som tusan!!

 

 

Foto:jag

 


Trötta

Föreläsningar innan 13:00 kan dö. På riktigt dö. Arga är vi. Faktiskt!


Weheartit


Vuxenrelation

Nu sitter jag hemma hos Linus med lite skolarbete och Greta. Linus sitter framför sin MacBook och jobbar med företaget, han är så duktig!!

 

Är världens stoltaste flickvän. Känns så himla vuxet. Nu ska jag göra mitt bästa för att orka läsa minst halva kompendiet.

 

 

 

 

 


Träning

Var duktig med Amanda idag. Dagen började med inställd föreläsning vilket öppnade möjligheter för träning. Är fortfarande lite förkyld så tog det ganska lugnt!

 

 

 


 


Händer

 

foto,jag


CLINIQUE

Min favorit när det kommer till ansiktet. Så bra saker när man har en känslig hy. Dem kostar ju såklart mer än vad man önskar. Strax över 700 betalade jag för min hudvård (tvål, ansiktsvatten, dag/nattkräm. Men det är helt klart värt det.


You and Me

I början är allt så svårt

Bilder, weheartit.com


Star

 

Bilder, weheartit

 


Vi

 

Bilder, weheartit


Carin 20 år!

image description Carin blev 20!!

Nagel hypen

Trodde verkligen den där hypen kring att måla naglar i utmärkande färger skulle lägga sig. I was wrong so wrong
...

Bilder, weheartit.com

 


Visuell kommunikation

Sitter i skolan på första föreläsningen om visuell kommunikation. Känns som en ganska luddig kurs som kan bli svår att förstå. Men tror vi kommer jobba mycket med bilder och bildspråk vilket borde bli väldigt roligt! Har börjat fundera på om jag går rätt utbildning den senaste tiden. Media kommunikations vetenskap känns något journalistisk... Har faktiskt ingen aning om vad jag vill bli än. Tror jag tänkte att den frågan skulle besvaras här. Tror faktiskt inte den gjorde det. Men i alla fall, det visuella är snyggt. Bilder är snyggt. Society6 bjuder på fina bilder. Skulle gärna rama in dessa.

 

 


Kärlek

Äntligen har jag honom i min famn igen! (dem) Greta också såklart.

 

 


 

 


Handla

Igår var en mysdag. Vic och Micke underhöll mig och min kraftiga förkylning med friends with benefits ganska bra film faktiskt. Idag är min förkylningen värre än möjligt men det är inget som stoppar mig från att handla mat med Micke!! Ikväll kör vi tacos och någon ny film sen i natt öppnar Linus dörren (runt 02:30) och kryper ner i min säng. Längtar så jag dör! <3 Men först en gofika innan vi bemästrar Hemköp.


2012-01-20

Begravning för min älskade mormor idag.

 

Riktigt tungt att se kistan där mormor låg, det kändes i hela kroppen. Men man glömmer nästan bort sin egen sorg när man ser mamma och hennes syster. Min moster höll ett väldigt fint tal och själva begravningen var verkligen vacker. Kommer sakna att ha en mormor. Men är otroligt tacksam över att haft en sån bra mormor. Tack för allt min finafina mormor och hälsa morfar från oss här nere. Mycket kärlek från ditt yngsta barnbarn

 

 

 


kusinbarn

Jobbig dag men väldigt fina kusinbarn

 


Godnatt


Har aldrig velat ha en tatuering men älskat att se på dem.

Godnatt!

Bilder, Google, weheartit


fiskbenTror den heter fiskben och jag skulle verkligen vilja kunna fläta den.
foto, weheartit

Färg

Älskar att ska tänka på hur mitt "drömhem" ska se ut. Kan utan problem försvinna minst 1 timma förlänge i mina tankar. Har nog haft en ny favorit färg varje månad den senate tiden. Blått och orange har legat högt nu ett tag men knallrosa kan vara sjuktsnyggt i inredning.

skulle vilja sätta in den här knalliga soffan i bilden under.

Bilder, Google

Girls night

Blev bjuden på en liten girls night. Pratar,skrattar och har det allmänt trevligt.

 


Vardagsträning

Har legat i ganska duktigt det senaste med träningen. Men bättre kan det bli. Bättre ska det bli!

 


Fina faktisktVilken färg.. tänker så det knarkar, kan utan problem tänka mig båda för dem är fina.. faktiskt.

society6Mina vänner känner mig så himla bra, fick ett mms för någon vecka sedan med världens snyggaste skal till min Iphone. Problemet uppstod när jag insåg att hela hemsidan var full med världens snyggaste skal. Stjärnskalet är en stor favorit. Världens finaste lilafärg precis sådär barnsligtsnyggt.

TENTA ÅNGEST

 

Målar på mig själv, räknar leverfläckar, slår rekord i djupa suckar.. Tentaångest

Foto:Jag

Red:Jag

 


Välkomna till Adrianas blogg

Detta blir min blogg nummer tre i livet. Det blir också en blogg som mest är till för att bevara mina tankar på ett och samma ställe. I mina tidigare bloggar så har jag enbart fokuserat på text. Men min iPhone rymmer snart inte fler bilder och jag litar inte på min dator så värst mycket! Min familj, släkt och vänner har ju faktiskt inte heller tillgång till mina tankar eller min iPhone men en blogg kan jag faktiskt bjuda på!
Många kramar!

Foto: L. Smårs


RSS 2.0