i Fiskebäck med tusen tankar.

På plats i staden jag föddes sitter jag i soffan och väntar på killen som är hemma hos en kund. Det är en dag med grå himmel och sällan någon sol. Fötterna ligger stilla medans hjärnan jobbar aktivt med tusentals tankar på samma gång. Insåg precis att Mr huvudvärk tittat förbi. Vilket jag verkligen kan förstå det kan inte vara lätt för lilla huvudet att få plats med alla tankar och samtidigt bearbeta dem.
 
 
 
Är inne i en period där jag försöker kombinera allt på samma gång. Hur svårt kan det vara? Studera, heltidsjobba och ha sambo. När jag skrev ner det insåg jag att det kan bli en aning kaos. Hur väljer man då? Sten, sax, påse eller en prio lista? Sten sax påse utesluter jag helt vid närmare eftertanke.
 
 
 
Priolista 
  1. fortsätta studera 
  2. fortsätta vara sambo 
  3. börja heltidjobba. 
 
 
Kände med en gång att priolistan bygger mer på vad som förväntas av mig än vad jag vill. Men 2 och 3 blev klurig. Det blir ju svårt att vara sambo om både herr och fru ska studera på heltid. Då får ekonomin panik och flyttar ut. Men om man tog ett litet studieuppehåll och försökte byta inriktning till nästa höst. Tanken att jag valt fel inrikting stör mig ganska mycket men har ändå tänkt "Äsch, så mycket skiljer sig inte org från PR." Men om man nu ska heltidsjobba så kan man ju lika gärna slå alla flugor hårt som stryk och fixa till den här äckliga beslutsångesten. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0